Neem contact met ons op
Peuterschool Amsterdam en Kindercentrum WereldKids leveren kinderopvang en voorschoolse educatie voor kinderen van 0 - 4 jaar in onze kinderdagverblijven, van 2-4 jaar in onze onafhankelijke peuterschool in het Vondelpark en naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 12 jaar. 


Op de Peuterschool Amsterdam, streven onze medewerkers ernaar om de beste kinderopvang en educatie te leveren met de assistentie van onze toegewijde medewerkers op ons centraal kantoor. 


Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over onze kinderdagverblijven, de peuterschool en de naschoolse opvang. Heeft u vragen over de Peuterschool Amsterdam of onze overkoepelende organisatie Kindercentrum WereldKids? Belt u dan naar één van onze medewerkers op kantoor. U kunt hen bereiken via telefoonnummer (020) - 489 23 27 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij helpen u graag verder.

Testemonial

De peuterschool is de ideale voorbereiding voor alle peuters die binnenkort naar school gaan. De kinderen worden goed voorbereid en gaan met goede bagage en vol zelfvertrouwen naar groep 1.

Inloggen website

gebruik onderstaand formulier om in te loggen op deze website.

Login

Go to top