Prijzen Peuterschool
De prijs voor de Peuterschool is opgebouwd uit het aantal openingsuren per dag x de uurprijs. Wij zijn in totaal 4 uur per dag geopend en de uur prijs is € 6,74 (prijs per 1 jan. 2017). Voor een ochtend Peuterschool betaalt u dus € 26,96.

Op de factuur staat het aantal dagen aangegeven dat u afneemt op de Peuterschool per week. De dagen dat de Peuterschool gesloten is worden niet in rekening gebracht.

Krijg ik een factuur?

U ontvangt iedere maand een factuur als PDF bestand voor de afgenomen dagen op de peuterschool. Deze factuur ontvangt u per email op het door u aangegeven e-mailadres bij de inschrijving. De factuur sturen wij aan het einde van de maand en is voor de eerstvolgende maand.

 

Hoe verloopt de betaling?

Bij de overeenkomst sturen wij u een machtiging automatische incasso. Deze vult u in en stuurt u mee met de overeenkomst. Maandelijks wordt het bedrag rond de 5e van de maand van uw rekening afgeschreven.

 

Komt de opvang in aanmerking voor kinderopvang toeslag?

Ja, de peuteropvang voldoet aan de Wet Kinderopvang. U kunt de kosten voor de opvang aangeven via 'mijn toeslagen' op de website van de Belastingdienst. Vervolgens ontvangt u van de Belastingdienst maandelijks een toeslag.

 

Betaal ik ook tijdens de vakanties en de dagen dat de Peuterschool gesloten is?

Nee, op de dagen dat er schoolvakanties zijn en op dagen dat de Peuterschool gesloten is, brengen wij geen kosten in rekening.

 

end faq

Testemonial

De peuterschool is de ideale voorbereiding voor alle peuters die binnenkort naar school gaan. De kinderen worden goed voorbereid en gaan met goede bagage en vol zelfvertrouwen naar groep 1.

Inloggen website

gebruik onderstaand formulier om in te loggen op deze website.

Login

Go to top