Creativiteit & Expressie
Knutselen met verschillende materialen, dansen, rollenspellen et cetera zijn creatieve activiteiten die een belangrijk onderdeel van de aangeboden activiteiten zijn. Knutselen Kinderen maken kennis met verschillende materialen en mogen hiermee vrij experimenteren en onderzoeken. Het is leuk en heel leerzaam. Er worden verschillende materialen gebruikt, waaronder materialen uit de natuur. Zo verzamelen de leidsters met de kinderen takken en bladeren. Kinderen kunnen de bladeren plakken of beschilderen waardoor een mooie collage ontstaat.

Expressie
De peuterschool heeft verschillende speelhoeken, waaronder een poppenhoek met een poppenbedje, een kinderkeuken en verkleedkleren. Kinderen worden uitgenodigd tot rollenspel en fantasiespel. Spelenderwijs leren zij zo alle indrukken die zij opdoen te verwerken en een plaats te geven. Dansen, zingen en muziek maken zijn terugkerende activiteiten. Tijdens deze activiteiten wordt er bijvoorbeeld aan de kinderen gevraagd om een dier uit te beelden, om te dansen als muizen of te stampen als olifanten.

Testemonial

De peuterschool is de ideale voorbereiding voor alle peuters die binnenkort naar school gaan. De kinderen worden goed voorbereid en gaan met goede bagage en vol zelfvertrouwen naar groep 1.

Inloggen website

gebruik onderstaand formulier om in te loggen op deze website.

Login

Go to top