Openingstijden: Maandag, dinsdag & donderdag
De Peuterschool biedt 4 dagdelen per week school aan. Op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag is de school geopend van 08.00 tot en met 12.00 uur. Vanaf 07.45 uur staan de leidsters klaar om u en uw kind te ontvangen. U heeft dan nog even de tijd om met uw kind een spelletje te spelen en/of een kop koffie te drinken.

Om 08.00 uur wordt u verzocht de school te verlaten zodat de kinderen gezamenlijk kunnen beginnen aan het programma van de dag. Om 12.00 uur kunt u uw kind vervolgens weer ophalen. De Peuterschool is tijdens de Nationale Feestdagen en tijdens vakantieperiodes gesloten. Tevens is de Peuterschool gesloten op studiedagen van de Annie MG Schmidtschool en Instituut Schreuder. Voor het jaar 2017 is de Peuterschool gesloten op:

Vakanties schooljaar 2016-2017
Voorjaarsvakantie: 20 - 24 februari 
Paasvakantie: 14 - 17 april 
Meivakantie: 24 - 28 april 
Bevrijdingsdag: 5 mei
Hemelvaart: 25 en 26 mei
Pinksteren: 5 juni
Zomervakantie: 24 juli - 1 september

Op onderstaande dagen zijn wij in 2017 gesloten:
Maandag 17 april, 2e Paasdag
Donderdag 27 april, Koningsdag
Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag
Maandag 5 juni, 2e Pinksterdag
Vrijdag 13 oktober, Studiedag Kindercentrum WereldKids
Maandag 25 december, 1e Kerstdag
Dinsdag 26 december, 2e Kerstdag

Is er alternatieve opvang mogelijk tijdens vakanties en studiedagen?

Wij kunnen altijd kijken of wij uw kind kunnen opvang als de Peuterschool gesloten is. U kunt dan gebruik maken van één van onze andere locaties. Uiteraard moeten wij dan wel eerst kijken of er op een andere locatie plek is. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u contact opnemen met Miriam en/of Yenny, onze planningsmedewerksters.

 

Kan ik mijn kind later brengen of eerder halen?

Net als op school werken wij met een dagprogramma. Als een kind later gebracht, of eerder opgehaald wordt, dan stoort dit het programma. Mocht het toch een keer voorkomen dan is dat natuurlijk geen probleem. Als u het van tevoren weet, dan kunt u dit doorgeven aan de leidsters van de groep.

 

Kan ik mijn kind ook minder uren brengen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wij gaan er vanuit dat uw kind het volledige dagprogramma volgt. Dit programma heeft een duidelijk begin en einde. Het is de bedoeling dat de kinderen tijdens het gehele programma van 4 uur aanwezig zijn en mee doen.

end faq

Testemonial

De peuterschool is de ideale voorbereiding voor alle peuters die binnenkort naar school gaan. De kinderen worden goed voorbereid en gaan met goede bagage en vol zelfvertrouwen naar groep 1.

Inloggen website

gebruik onderstaand formulier om in te loggen op deze website.

Login

Go to top