Kinderen op de Peuterschool
De Peuterschool is voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Dit is een groot verschil; een kind van ruim 3 gaat bijna naar school en is verder in zijn/haar ontwikkeling dan een kind van net 2 jaar. Bij elk thema zijn er activiteiten speciaal voor de jongste kinderen en activiteiten gericht op de leeftijd van de oudere kinderen. Zo worden kinderen in verschillende leeftijden in hun ontwikkeling gestimuleerd.

Hoewel plaatsing al vanaf 1 dag mogelijk is raden wij u toch aan om minimaal twee dagdelen af te nemen zodat uw kind goed kan wennen aan de situatie die straks ontstaat als uw kind naar school gaat.

Ook voor de emotionele binding met de medewerkers en de groep is dit beter.

Kan mij kind ook eerder terecht?
Nee, uw kind kan op de Peuterschool komen zodra hij/zij 2 jaar oud is. Eerder kunnen kinderen niet beginnen op de Peuterschool.

Hoe kan ik de opvang verlengen na de 4e verjaardag?
Als uw kind niet op zijn of haar verjaardag naar de basisschool gaat dan kunt de einddatum van Peuterschool verlengen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de planningsafdeling van Kindercentrum WereldKids via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met één van onze medewerkers op kantoor (020) 4892327.

Testemonial

De peuterschool is de ideale voorbereiding voor alle peuters die binnenkort naar school gaan. De kinderen worden goed voorbereid en gaan met goede bagage en vol zelfvertrouwen naar groep 1.

Inloggen website

gebruik onderstaand formulier om in te loggen op deze website.

Login

Go to top