Onze leidsters
De eerste leidster, Judith, heeft een relevante afgeronde HBO opleiding, Jasmijn heeft haar diploma SPW behaald en Carolien haar PABO. Zowel Judith als Jasmijn en Carolien hebben uiteraard een Verklaring Omtrent Gedrag ingeleverd. Judith, Jasmijn en Carolien zijn vooral liefdevolle en toegewijde leidsters die passie hebben om met kinderen te werken.

Het team bestaat uit drie vaste leidsters die het gezicht zijn voor uw kind en voor u, de ouder. Zij bieden uw kind een veilige en vertrouwde omgeving wat bijdraagt aan het hechtingsproces van uw kind. Wij streven er dan ook altijd naar om met vaste leidsters te werken.

Kindercentrum WereldKids, de moederorganisatie, is verantwoordelijk voor een zorgvuldige selectieproces. Zo is een dagdeel meelopen op de groep voor de aanname een belangrijk onderdeel.

Training & Kennis
Alle leidsters van Kindercentrum WereldKids en de Peuterschool Amsterdam krijgen met regelmaat (externe) gespecialiseerde trainingen zodat ze op de hoogte blijven van de pedagogische ontwikkelingen. Daarnaast gaan alle leidsters eenmaal per jaar op BHV training (herhaling).

Stagiaires
Op dit moment werkt de Peuterschool Amsterdam niet met stagiaires. Wanneer de Peuterschool Amsterdam, de kinderen en hun ouders hun draai hebben gevonden, kijken we naar de mogelijkheden.

Testemonial

De peuterschool is de ideale voorbereiding voor alle peuters die binnenkort naar school gaan. De kinderen worden goed voorbereid en gaan met goede bagage en vol zelfvertrouwen naar groep 1.

Inloggen website

gebruik onderstaand formulier om in te loggen op deze website.

Login

Go to top