Groepsgrootte
Op dit moment worden maximaal 10 kinderen op de Peuterschool Amsterdam opgevangen. Er zijn altijd 2 leidsters aanwezig om de kwaliteit van het aanbod te kunnen blijven garanderen en om te voldoen aan het vier - ogenprincipe.

Vier - ogenprincipe
Kindercentrum WereldKids en de Peuterschool Amsterdam werken met het vier - ogenprincipe. Dat betekent dat wij toezicht op elkaar houden op de groepen. Het vier - ogenprincipe heeft als uitgangspunt dat te allen tijde iemand mee moet kunnen kijken en/of luisteren op de groep. Dat kan door middel van camera's, zo is er altijd zicht wat er op speelt op een groep. Het kan ook doordat er glazen wanden zijn van de ene groep naar de andere aangrenzende groep. De (onverwachte) aanwezigheid van bijvoorbeeld de locatiemanager en/of de officemanager zorgt voor extra zicht op de groepen. 

Er is een uitgebreid en algemeen vier - ogenprincipe beleid geschreven en op te vragen bij de medewerkers van kantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt de medewerkers ook benaderen via telefoonnummer (020) 4892327. Voor meer informatie kijkt u eens in onze informatiebrochure.

 

Testemonial

De peuterschool is de ideale voorbereiding voor alle peuters die binnenkort naar school gaan. De kinderen worden goed voorbereid en gaan met goede bagage en vol zelfvertrouwen naar groep 1.

Inloggen website

gebruik onderstaand formulier om in te loggen op deze website.

Login

Go to top