Kindercentrum WereldKids
Kindercentrum WereldKids is de moederorganisatie van de Peuterschool. Zij is al ruim 12 jaar lang een beleving op de markt van kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen.

Onze missie
Iedere ouder wil het beste voor zijn kind, juist ook als het gaat om opvang. Dat begrijpt Kindercentrum WereldKids heel goed en streeft er dan ook iedere dag weer naar om de kinderen het beste te geven. Het beste voor de kinderen als het gaat om de pedagogische medewerkers, de vestigingen & de ruimtes, het ontwikkelingsmateriaal, de maaltijden en de inspirerende activiteiten en uitjes. 

Alleen zo kan de ouder van nu hun kind met een gerust hart naar de opvang brengen.

Wij hebben aandacht voor onze klanten en hun behoeftes; Kindercentrum WereldKids denkt bij iedere klantvraag graag mee en in het bijzonder in mogelijkheden. 

De klant kan altijd op ons rekenen, ook als het gaat om leuke verrassingen voor zowel ouder als kind.


Hoe maken wij het verschil?
Passie voor het vak:
Kindercentrum WereldKids gelooft erin dat mensen die passie hebben voor hun werk de juiste medewerkers zijn, zij maken het verschil. Kindercentrum WereldKids gaat voor dit verschil; onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie.

 

Betrokken
Weten wie de klant is, waar de behoefte ligt van de klant en onze professionele doch persoonlijke benadering is iets waar dagelijks aan wordt gewerkt, door alle medewerkers. Door betrokken te zijn, te luisteren, durven vragen te stellen, actief mee te denken en in contact te blijven kunnen we zo goed mogelijk inspelen op de behoefte van de klant.

 

Sneller innoveren
Kindercentrum WereldKids leeft in het nu en werkt aan morgen. Zij weet wat er speelt op de markt, in de branche en is als een van de eerste op de hoogte van eventuele wetswijzigingen en kijkt of zij deze kan implementeren in de organisatie. Zij neemt het voortouw, zodat de medewerkers en de kinderen zich te allen tijde kunnen blijven ontwikkelen.

Kindercentrum WereldKids gelooft in deze manier van werken, al ruim 12 jaar, om de kwaliteit & de professionaliteit te kunnen blijven garanderen voor nu én voor de toekomst.

Testemonial

De peuterschool is de ideale voorbereiding voor alle peuters die binnenkort naar school gaan. De kinderen worden goed voorbereid en gaan met goede bagage en vol zelfvertrouwen naar groep 1.

Inloggen website

gebruik onderstaand formulier om in te loggen op deze website.

Login

Go to top